Workshops

 

Regelmatig organiseert Sonata Guitar School zaterdagworkshops. Zo leer je samen met 5 tot 10 andere gitaarspelers in vijf uur heel intensief nieuwe technieken en stijlen aan. Gezellig, motiverend, inspirerend en vooral héél leerzaam!

De workshops worden per seizoen gepland. Voor 2019 staan de volgende workshops in de kalender. Doe ook mee! Meld je aan onderaan deze pagina.


Gitaarworkshop KINDEREN 8-12 JAAR

Keuze uit 6 juli of 10 augustus 2019, 9.30-12.30 uur
Dit is de kans voor je kind om te ontdekken of gitaarspelen iets voor hem of haar is! Niet meteen voluit les, maar gewoon één halve dag lekker meestrummen en techniekjes uitproberen. Supergezellig met de andere kids en thuis kun je al een liedje laten horen.
€ 50 per kind

Gitaarworkshop jongeren 13-18 JAAR

Keuze uit 6 juli of 10 augustus 2019, 13.30-16.30 uur
Ga je of zit je op de middelbare? Geen beter moment om gitaar te gaan spelen! Hoe cool om de muzikale persoon in de klas te zijn (of om gewoon lekker zelf relaxed thuis op je gitaar te pingelen). Check nu in een halve dag of gitaarspelen iets voor je is. Je leert wat technieken en je kunt meteen al een echte song meespelen. In tegenstelling tot bij tutorials op YouTube, kijkt docent David goed naar hoe jij met je gitaar bezig bent en kan hij je meteen tips geven waar jij zelf echt wat aan hebt. 🙂
€ 50 per persoon

Gitaarworkshop Meestertechnieken

Keuze uit 13 juli of 17 augustus 2019, 9.30-14.30 incl lunchpauze
De technieken die écht goede gitaarspelers gebruiken, nu binnen jouw handbereik!
€99 per persoon

Gitaarworkshop Rythmology

Keuze uit 20 juli of 24 augustus 2019, 9.30-14.30 incl lunchpauze
Ritme is de basis van muziek en krijgt de voetjes van de vloer. Leer strummingpatronen spelen en kiezen: een passende strum paraat bij iedere song.
€99 per persoon

Gitaarworkshop Latin gitaar

Keuze uit 27 juli of 31 augustus 2019, 9.30-14.30 incl lunchpauze
Na deze workshop speel je zelf opzwepende latijnse ritmes en klanken. Jouw zomer wordt extra hot!
€99 per persoon

Workshop Garage band production

3 augustus 20199.30-14.30 incl lunchpauze
Hoe klink je samen goed en waar moet je nog meer op letten? Bands gaan na deze workshop naar huis met meer kennis en een betere sound.
€99 per persoon


Prijs is inclusief BTW, volledige bedrag van te voren over te maken.
Je ontvangt na inschrijving een bevestiging en de betalingsdetails. Inbegrepen is studiemateriaal en een Sonata Schoolcertificaat.
Neem je eigen (of een geleende) gitaar mee. Er is een zeer beperkt aantal gitaars te leen bij Sonata, wil je daarvan gebruik maken, laat het even weten bij inschrijving.

Locatie: Sonata Guitar School, Luxemburglaan 2 in Zoetermeer. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (parkeergarages eerste twee uur gratis, straatparkeren niet gratis maar wel goed betaalbaar).


Inschrijven voor een workshop