Lessen

 

Unieke lesstructuur met heel veel keuze

Door de unieke lesstructuur van Sonata Guitar School heb jij de touwtjes in handen. Ben je een absolute beginner? Of kun je al spelen en wil je een verdiepingsslag maken in een stijl als jazz of latin, of juist alle kneepjes van de klassieke of elektrische gitaar leren? Naast praktische lessen waarin je heel veel speelt kun je ook kiezen voor theoretische lessen om jouw muziekkennis op topniveau te brengen.

Gratis samen jouw stijl ontdekken

Er is heel veel mogelijk: de keuze is aan jou. Ook als je nog niet goed weet welke kant je op wilt, helpen wij jou dat te ontdekken. In een volledig gratis proefles van 30 minuten kijken we samen wat je al kan, wat je leuk en minder leuk vindt en hoe je het beste verder kunt. Geen risico, geen verplichtingen.

Voor wie?

Sonata Guitar School is geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder. Van beginner, tot gevorderde hobbyspeler, tot muziekstudent.

Méér dan bij andere scholen

Gitaarles bij Sonata Guitar School betekent hoge kwaliteit en echte aandacht.
Vrijwel alle lessen duren 45 minuten, in plaats van het half uur dat je elders krijgt. Daarbij beloven we je een duidelijk lesprogramma, gratis inhaallessen mocht je een keer uitvallen, ondersteuning buiten de lessen om en volledige aandacht voor jouw vooruitgang.

De totale duur van een cursus varieert van een half jaar tot twee jaar. Dit is een zorgvuldig opgebouwd lesprogramma, met maar één doel: jou de allerbeste gitaarspeler te laten worden die je in je hebt. Natuurlijk kun je altijd tussentijds opzeggen.

Check de lestijden en prijzen